Πολιτισμός

Ξεκίνησε η μουσική Παρασκευή στο MEGA με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

16.10.2020 | 23:22

Ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά στο ΜEGA με καλεσμένη την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Η σπουδαία ερμηνεύτρια στην τηλεοπτική συνήθεια της Παρασκευής, στο «Σπίτι με το MEGA», υπόσχεται να ταξιδέψει τους τηλεθεατές σε αγαπημένα μουσικά μονοπάτια.

Η μαγική βραδιά ξεκίνησε με μια καθηλωτική ερμηνεία του «Του Άη Γιωργιού – Εντερλέζι» σε μουσική του Goran Bregovic και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου, και με την «Κουπαστή» σε μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη και στίχους της Λίνας Νικολακοπούλυ.

«Είμαι βαθιά συγκινημένη που βρίσκομαι σε αυτό το υπέροχο θέατρο, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, που πραγματικά είναι ένα στολίδι στην πόλη. Οι αναμνήσεις και οι σκέψεις που έρχονται από το 1996 που έκανα εδώ την παράσταση “Σαν ηφαίστειο που ξυπνά», με κατακλύζουν και κατεβαίνουν με φοβερές ταχύτητες σε αυτό τον υπέροχο χώρο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA για την όμορφη φιλοξενία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε τρεις φίλους μου, υπέροχους καλλιτέχνες, που είναι εδώ μαζί μου, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Μάριο Φραγκούλη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά μου λείπετε. Ελπίζω, όμως, ότι μέσα από τη μουσική η ψυχή μας και η καρδιά μας θα σας συναντήσουν», είπε η αγαπημένη ερμηνεύτρια στην έναρξη της βραδιάς.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη παρουσιάζει μεγάλες επιτυχίες από την πολύχρονη καριέρα της, στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ενώνοντας «το παρελθόν με το παρόν» σε μία σύγχρονη συναυλία.

Με το γνωστό ταμπεραμέντο, τη μοναδική ερμηνεία και το ανεξάντλητο ταλέντο της, βάζει και τη δική της υπογραφή στην αγαπημένη πλέον συνήθεια των τηλεθεατών, κάθε Παρασκευή βράδυ στο MEGA.

 

 

Videos & Απoσπάσματα από ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA - 16/10/2020

Πολιτισμός