Πολιτική

To πραγματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής μέσα από τη δράση της

12.10.2020 | 13:15

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης επιχειρούσαν καθόλη τη διάρκεια των 5,5 χρόνων της δίκης να καλύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Επιχείρησαν να καλύψουν το αληθινό τους, φασιστικό, πρόσωπο κρυμμένοι πίσω από τον μανδύα του εθνικισμού. Και δεν τα κατάφεραν.

Ο αμετανόητος αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος το χέρι του οποίου είναι βαμμένο με αίμα, επιχείρησε να υλοποιήσει πάση θυσία το νεοναζιστικό του όραμα. Τώρα, επιχειρεί να λάβει ελαφρυντικά ως οικογενειάρχης που τιμούσε τον Κολοκοτρώνη, τον Πατριάρχη Γρηγόριο και το… Ναυτικό.

Παρότι σήμερα φαίνεται απαλλαγμένος από την ψευδαίσθηση πως πάντα θα καταφέρνει να εγκληματεί ατιμώρητος σε βάρος της Δημοκρατίας, η δράση και τα έργα του… δεν ξεγράφονται.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδου και δεύτερος στην ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης, επιχειρεί να μπει στον ρόλο ενός κατατρετρεγμένου και αρνητικά προβεβλημένου.

Ισχυρίζεται μάλιστα πως λοιδορήθηκε και προπηλακίστηκε όσο κανένας. Κανένας όμως δεν ξεχνά.

Ο νεοναζί ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός που πρωτοστάτησε σε πλήθος εγκληματικών δράσεων χωρίς ενδοιασμούς, όταν ανοίγει η κάμερα δηλώνει αμετανόητος.

Στο δικαστήριο όμως δια του συνηγόρου του ζητά ελαφρυντικά προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή. Ισχυρίζεται ότι έχει κάνει πολιτικό έργο. Ένα έργο που κάποιος μπορεί να το χαρακτηρισει περίεργο ή γραφικό… αλλά είναι έργο.

Το έργο του Γιάννη Λαγού έχει αποκαλυφθεί. Και είναι εγκληματικό.

Χρήστος Παππάς, ο περήφανος ναζιστής, που παρέστησε τον γενναίο αγωνιστή και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ως πραξικόπημα, τώρα βλέπει τον εαυτό του ως τον ίδιον τον… υιό του Θεού.
Δια του συνηγόρου του δηλώνει ότι επιχειρήθηκε αντίστοιχο bullying στη Δικαιοσύνη με αυτό στη δίκη του Χριστού, με το «άρον άρον σταύρωσον αυτόν».

Μπορεί ο Παππάς να φτάνει στο σημείο να αυτοχαρακτηρίζεται Θεάνθρωπος για να γλιτώσει τη φυλακή, αλλά η δράση του μόνον την αγάπη των Γραφών δεν θυμίζει.

Η εγκληματική οργάνωση αποκαλύφθηκε και σφραγίστηκε με την ιστορική απόφαση της Δικαιοσύνης. Η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα των ποινών φτάνει στο τέλος της.

Videos & Απoσπάσματα από ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 12/10/2020

Πολιτική