Πολιτική

Μητσοτάκης στα «Νέα»: Πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία ένα καθολικό lockdown

11.10.2020 | 21:49

Για όλα μιλάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Γιάννη Πρετεντέρη και στα «ΝΕΑ» που κυκλοφορούν αύριο, Δευτέρα.

Ο πρωθυπουργός μιλώντας για τον κορονοϊό και τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται τονίζει: «Όλοι, κατανοούν ότι θα πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία ένα καθολικό lockdown».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται και στην καταδίκη της Χρυσής Αυγής από τη Δικαιοσύνη.  Συγκεκριμένα λέει ότι: «Με την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή θεωρώ ότι κλείνει ένας κύκλος που τραυμάτισε τη χώρα, ένας κύκλος διαρκείας».

Για τα εθνικά θέματα

Για τη συμφωνία των Πρεσπών, την ατζέντα των διερευνητικών με την Τουρκία και τη προσφυγή στη Χάγη και σημειώνει: «Ένα διεθνές δικαιοδοτικό όργανο, όπως η Χάγη, πολύ δύσκολα θα σου δώσει το 100% όσων διεκδικείς».

Επιπλέον αναφέρεται στο σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας και υπογραμμίζει την ιδεολογική του τοποθέτηση. Συγκεκριμένα δηλώνει: «Είμαι φιλελεύθερος, αλλά δεν είμαι νεοφιλελεύθερος».

Επίσης ο πρωθυπουργός σε αυτή την εφ’όλης της ύλης συνέντευξη αύριο στα ΝΕΑ μιλά για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών και ανασχηματισμού.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 11/10/2020

Πολιτική