Ελλάδα

Το «πρωινό» δελτίο του MEGA

05.10.2020 | 06:16

Τετρακόσια ογδόντα επτά rapit τεστ διενεργήθηκαν συνολικά την Κυριακή (04/10) στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας, από κλιμάκια του ΕΟΔΥ. 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, βρέθηκαν 20 θετικά, εκ των οποίων 5 αφορούν Έλληνες και 15 αλλοδαπούς, 8 γυναίκες, 12 άνδρες και διάμεση ηλικία θετικών τα 41 έτη.

Στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, θετικοί βρέθηκαν ένας ιερέας κι ένας ψάλτης.

Τα βράδια, στην πλατεία της περιοχής, γίνεται το αδιαχώρητο με τον κόσμο να συνωστίζεται και να μην τηρεί τις αποστάσεις.

Σοκαριστικό τροχαίο στα λιμανάκια Βουλιαγμένης

Μάρτυρες ενός σοκαριστικού τροχαίου ατυχήματος έγιναν όσοι βρέθηκαν στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης το βράδυ του Σαββάτου.

Στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο ύψος της Βάρκιζας, οδηγός Ι.Χ που ερχόταν με κατεύθυνση προς την Αθήνα σε μία επικίνδυνη στροφή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα διερχόμενο αυτοκίνητο και να συμπαρασύρει μία μηχανή με δύο αναβάτες.

Στο σημείο υπήρχε αρκετός κόσμος ο οποίος παρακολουθούσε τις γνώστες «κόντρες» που γίνονται τις μεταμεσονύχτιες ώρες σε αρκετά σημεία της παραλιακής.

Ο οδηγός ενός ασημί Fiat Punto, με κατεύθυνση προς Βουλιαγμένη, μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα στη στροφή, χάνοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Το ΙΧ προσκρούει σε διερχόμενο αυτοκίνητο και αμέσως μετά παρασύρει μία μοτοσυκλέτα.

Επικρατεί πανικός με τον κόσμο να προσπαθεί να δει εάν έχει τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες.

 

Videos & Απoσπάσματα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA - 05/10/2020

Ελλάδα