Κόσμος

Νέο μήνυμα Τραμπ από το νοσοκομείο – Κρίσιμες οι επόμενες 48 ώρες

04.10.2020 | 06:09

Ακόμα ένα μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο, έστειλε ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος νοσηλεύεται στο Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed, έχοντας νοσήσει από κορωνοϊό.

Σε μια στιγμή που οι αντικρουόμενες δηλώσεις γύρω από την κατάσταση της υγείας του αμερικανού προέδρου προκαλούν σύγχυση και εντείνουν την ανησυχία, ο ίδιος με βιντεοσκοπημένο βίντεο μέσα από το γραφείο του στην προεδρική σουίτα του στρατιωτικού νοσοκομείου που έδωσε στη δημοσιότητα, ενημερώνει πως «νιώθει πολύ καλύτερα».

Στο τεσσάρων λεπτών βίντεο, προσθέτει πως η σοβαρότητα της κατάστασής του πιθανότατα θα γίνει εμφανής τις επόμενες μέρες.

«Ήρθα εδώ, δεν ένιωθα τόσο καλά. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα, εργαζόμαστε σκληρά για να μπορέσω να επιστρέψω – πρέπει να επιστρέψω γιατί πρέπει να κάνουμε την Αμερική ξανά υπέροχη» λέει ξεκινώντας το βίντεο.

Όμως συμπληρώνει πως «δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες ημέρες, υποθέτω ότι αυτό είναι το πραγματικό τεστ».

Παράλληλα ενημερώνει τους πολίτες και για την πορεία της υγείας της συζύγου του, Μελάνια Τραμπ, λέγοντας πως και εκείνη είναι «πολύ καλά».

«Η πρώτη μας κυρία τα πάει πολύ καλά… Η Μελάνια το χειρίζεται πολύ καλά. Όπως πιθανότατα έχετε διαβάσει, είναι ελαφρώς νεότερη από εμένα. Λίγο. Και επομένως, απλά γνωρίζουμε την ασθένεια, γνωρίζουμε την κατάσταση με την ηλικία σε σχέση με τους νεότερους» συμπληρώνει.

«Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο» υπογραμμίζει αναφερόμενος στην πορεία της υγείας της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ.

O Tραμπ εμφανίζεται να είναι καταβεβλημένος, αλλά όχι σε κρίσιμη κατάσταση. Η ανησυχία πάντως έχει να κάνει με τις προγνώσεις των γιατρών, οι επόμενες μέρες κρίνονται κρίσιμες για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN, που επικαλείται πληροφορίες από πηγή του Λευκού Οίκου, η κατάσταση του Τραμπ είναι πιο σοβαρή από ό,τι παρουσιάζεται από τον Λευκό Οίκο.

Η πηγή, δήλωσε ότι οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για την φροντίδα του Τραμπ.

 

Videos & Απoσπάσματα από MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ - 04/10/2020

Κόσμος