Κόσμος

Στο νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ – Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή από το MEGA

03.10.2020 | 06:45

Μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του βιώνει τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε λιγότερο από 24 ώρες αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Με την ηλικία του αμερικανού προέδρου να αποτελεί επιβαρυντικό παράγοντα, άμεσα όλα τα σημαντικά ΜΜΕ έστρεψαν το βλέμμα τους στον Λευκό Οίκο από τη στιγμή που το ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας προσγειώθηκε στον κήπο της προεδρικής κατοικίας για να τον παραλάβει.

Το MEGA με έναν ενημερωτικό μαραθώνιο κάλυψε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας τις εξελίξεις για την πορεία της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ, τις αντιδράσεις πολιτικών αντιπάλων και συμμάχων, ξένων ηγετών και αμερικανών πολιτών.

Με συνδέσεις με όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου το δημοσιογραφικό επιτελείο του MEGA, αλλά και oi δημοσιογράφοι των εντύπων και ψηφιακών Μέσων ομίλου της Alter Ego ανέλυσαν όλες τις πτυχές του σημαντικού αυτού γεγονότος με διεθνείς προεκτάσεις, καθώς μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικής σημασίας για την έκβαση των αμερικανικών εκλογών και της παγκόσμιας οικονομίας.

«Είναι σοβαρό» λέει σύμβουλός του

Την ανησυχία για την υγεία του Ντόναλντ Τραμπ εντείνει η δήλωση συμβούλου του ότι συντρέχει λόγος ανησυχίας για την υγεία του αμερικανού προέδρου.

«Είναι σοβαρό» ανέφερε συγκεκριμένα στο CNN, προσθέτοντας πως ο Τραμπ είναι καταβεβλημένος. Είναι πολύ κουρασμένος και αντιμετωπίζει πρόβλημα στην αναπνοή, λένε από την πλευρά τους ανταποκριτές του αμερικανικού δικτύου. Οι περιγραφές αυτές έρχονται να προστεθούν στις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από την πρώτη στιγμή ότι ο «πλανητάρχης» θορυβήθηκε μετά τη διαγνωσή του και ανησυχούσε όλο και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα, καθώς εμφάνισε συμπτώματα, όπως πυρετό.

Λέγεται, δε, ότι ο Τραμπ μισεί τα νοσοκομεία και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να μην χρειαστεί να διανυκτερεύσει ποτέ σε κρεβάτι νοσηλείας.

Videos & Απoσπάσματα από NEWS - 03/10/2020

Κόσμος