Ελλάδα

Συναγερμός στους επιβάτες του μετρό μετά το κρούσμα σε οδηγό

01.10.2020 | 21:23

Σε καραντίνα στο σπίτι του βρίσκεται ο οδηγός του μετρό που βρέθηκε θετικός στον κορονοιό ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα για άλλους 98 συναδέλφους του οδηγούς με τους οποίους είχε συναντηθεί στον ειδικό χώρο ανάπαυσης για τους εργαζόμενους. Στο άκουσμα της είδησης οι περισσότεροι επιβάτες εμφανίστηκαν ψύχραιμοι δεν έλειψαν όμως κ ι εκείνοι που είπαν ότι από εδω και πέρα θα προτιμούν να παίρνουν το αυτοκίνητό τους.

Αντισηπτικά και μάσκες, κρατώντας τις αποστάσεις ο κόσμος βγαίνει απο τον σταθμό του μετρό. «Προσέχουμε ούτως ή άλλως πόσο μάλλον τώρα που επιβεβαιώθηκε και το πρώτο θετικό κρούσμα σε οδηγό» λένε οι επιβάτες.

Ο οδηγός που βρέθηκε θετικός και τώρα είναι σε κατ’οίκον περιορισμό, δούλεψε τελευταία φορά το βράδυ της Τρίτης στη γραμμή 3 του μετρό Αγια Μαρίνα – Αεροδρόμιο.

Η ιχνηλάτηση ξεκίνησε άμεσα σε 98 συναδέλφους που ήρθαν σε επαφή μαζί του τις τελευταίες ημέρες.

Όπως επισημαίνεται από την ΣΤΑΣΥ ο οδηγός δεν έχει έρθει σε επαφή με επιβάτες δεδομένου ότι η καμπίνα του οδηγού είναι απομονωμένη.

Κάποιοι επιβάτες μάλιστα που χρησιμοποιούν το μετρο καθημερινά… τις επόμενες ημέρες θα παίρνουν όπως μας είπαν το αυτοκίνητό τους…

Αλλοι επιβάτες είναι ψύχραιμοι καθώς θεωρούν ότι δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν εφόσον τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας.

Αμεσα εφαρμόστηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και έγιναν απολυμάνσεις.

Videos & Απoσπάσματα από ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - 01/10/2020

Ελλάδα