Ελλάδα

Λήξη συναγερμού στο κρουαζιερόπλοιο – Ψευδώς θετικά τα 12 θετικά τεστ

29.09.2020 | 17:22

Το κρουαζιερόπλοιο έχει δέσει στο λιμάνι του Πειραιά, και οι 922 επιβάτες του έχουν ενημερωθεί για τη λήξη του συναγερμού που μετέτρεψε την κρουαζιέρα τους σε θρίλερ.

Τα επαναληπτικά τεστ των 12 μελών του πληρώματος βγήκαν αρνητικά, και όλοι περίμεναν να μάθουν αν το ταξίδι που έχουν πληρώσει θα συνεχιστεί.

Τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο πλοίο από εχθές μέχρι και σήμερα το μεσημέρι περιγράφει αποκλειστικά στο LIVE NEWS μητέρα μέλους του πληρώματος.

«Μου είπε ο γιος μου ότι έχουν κάνει τεστ σε αυτούς που ήταν και καλά θετικοί, και ήταν αρνητικοί τελικά. Αυτό μου έγραψε σε μήνυμα ο γιος μου», είπε η γυναίκα.

Όπως λέει η μητέρα του ναυτικού, αρχικά απόρησε αφού τα μέτρα είχαν τηρηθεί κατά γράμμα. Τα μέλη του πληρώματος είχαν κάνει τεστ, το οποίο είχε βγει αρνητικό.

«Το προσωπικό είχε κάνει τεστ πριν ανέβει στο πλοίο, και μετά δεν τους επέτρεπαν να κατέβουν. Ήμουν σίγουρη για το πλήρωμα. Ο γιος μου είχε κάνει δύο τεστ πριν ανέβει στο πλοίο και είχε κάτσει και καραντίνα δύο εβδομάδες», πρόσθεσε η ίδια.

Τα αρχικά γρήγορα τεστ βγήκαν από ιδιωτικό εργαστήριο στο Ηράκλειο.

Σήμερα, στο λιμάνι του Πειραιά, όπου βρίσκεται το κρουαζιερόπλοιο δεν επιτρέπεται η είσοδος και η έξοδος. Ωστόσο στους επιβάτες, μετά την ανησυχία έχει έρθει η ανακούφιση.

Όπως λένε, ανυπομονούν να συνεχίσουν την κρουαζιέρα τους και αναμένουν να δοθεί το «πράσινο φως» για να αποπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο.

Videos & Απoσπάσματα από LIVE NEWS - 29/09/2020

Ελλάδα