Κόσμος

Κορωνοϊός: Συγκλονιστική μαρτυρία αρνητή του ιού που νόσησε – «Νόμιζα ήμουν ανίκητος»

27.09.2020 | 20:16 Eνσωμάτωση

Συγκλονίζει ο Άγγλος ασθενής που μίλησε μέσα από τη ΜΕΘ χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Ο 29χρονος, που δήλωνε αρνητής της πανδημίας, έδωσε ένα δυνατό μήνυμα σε όσους εξακολουθούν να πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας.

Ο Κρις Γκρέιλι μόλις μπορεί να ψελλίσει κάποιες λέξεις πίσω από τη μάσκα οξυγόνου της εντατικής. Ήταν από εκείνους που δεν πίστευαν στον κορωνοϊό. Εδώ και μία εβδομάδα νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου του Χάρντφορντσαϊρ και η ζωή του μοιάζει με κόλαση.

Την ίδια ώρα, ο ασθενής «μηδέν» από το Κοντόνιο που φέρεται να είναι αυτός που έφερε στη βόρεια Ιταλία τον ιό, μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα.

Ο Ματία, ο οποίος πριν από έξι μήνες είχε διασωληνωθεί για 18 ημέρες με κίνδυνο να χάσει τη ζωή του ενώ η σύζυγος του ήταν έγκυος, συμμετείχε σε αγώνα δρόμου από το Κοντόνιο μέχρι το Βο.

Στο Κοντόνιο διαγνώσθηκε ο πρώτος θετικός ασθενής, ενώ στην πόλη Βο ανακοινώθηκε επίσημα ο πρώτος θάνατος από τον ιό στην Ιταλία.

Μαζί με τον Ματία οι κάτοικοι της πόλης που υπήρξε το επίκεντρο του κορωνοϊού και αγωνίστηκαν να ξεφύγουν από τον εφιάλτη, φαίνεται να κερδίζουν τη μάχη.

Videos & Απoσπάσματα από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων - 27/09/2020