Αθλητικά

Επιτροπή Δεοντολογίας ΕΠΟ: Πανηγυρική αθώωση Ολυμπιακού και Βαγγέλη Μαρινάκη

25.09.2020 | 17:37

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ εξέδωσε απόφαση με την οποία απαλλάσσει τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Ατρόμητο από τις κατηγορίες περί χειραγώγησης αγώνων και αλλοίωσης αποτελεσμάτων.

Ο Ολυμπιακός και ο διοικητικός του ηγέτης Βαγγέλης Μαρινάκης δικαιώθηκαν απόλυτα από την Επιτροπή Δεοντολογίας, που τους αθώωσε για τις σκευωρίες και τα κατασκευάσματα που τους κατηγορούσαν.

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες αλλά και τα φυσικά πρόσωπα κατηγορούνταν για χειραγώγηση του μεταξύ τους αγώνα στις 5 Φεβρουαρίου του 2015, όταν ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει 2-1, με βάση το άρθρο 27 του Κώδικα Δεοντολογίας περί προκαθορισμού αποτελέσματος αγώνα για στοιχηματικούς λόγους

Η υπόθεση, που είχε ξεκινήσει στο Εφετείο Αθηνών από την 1/7 έπεσε στο κενό, αφού απαλλάχθηκαν τόσο οι Ερυθρόλευκοι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και οι Περιστεριώτες, κι ο Γιώργος Σπανός, αλλά και 13 ακόμα κατηγορούμενοι.

Οι εμπλεκόμενοι των δύο πλευρών ενημερώθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ πως απαλλάσσονται από τις κατηγορίες.

Αθλητικά