Πολιτισμός

«Πάμε Δανάη»: Η θέση Χάρι-Μέγκαν για τις αμερικανικές εκλογές και η αντίδραση Τραμπ

24.09.2020 | 10:47 Eνσωμάτωση

Θέση για τις προσεχείς αμερικανικές εκλογές πήραν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαργκλ. 

«Καθώς πλησιάζουμε τον Νοέμβριο, είναι ζωτικής σημασίας να απορρίψουμε τη ρητορική μίσους, την παραπληροφόρηση και τη διαδικτυακή αρνητικότητα» σημείωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

«Όταν το κακό ξεπερνά το καλό, για πολλούς, είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι, διαβρώνει την ικανότητά μας για συμπόνια και την ικανότητά μας να ερχόμαστε στη θέση κάποιου άλλου. Γιατί όταν ένα άτομο αποκομίζει αρνητικότητα από το διαδίκτυο, τα αποτελέσματα είναι αισθητά. Ήρθε η ώρα όχι μόνο να σκεφτούμε, αλλά και να δράσουμε» πρόσθεσε.

«Κάθε τέσσερα χρόνια μάς λένε το ίδιο πράγμα, πως αυτές είναι οι πιο σημαντικές εκλογές της ζωής μας. Αλλά αυτή τη φορά είναι. Όταν ψηφίζουμε, οι αξίες μας τίθενται σε δράση και ακούγονται οι φωνές μας. Η φωνή σας είναι μια υπενθύμιση πως σας ενδιαφέρει, γιατί αξίζει να ακουστείτε», ανέφερε από την πλευρά της η Μέγκαν Μαρκλ.

Η αντίδραση του Τραμπ

Η Daily Mail ρώτησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, για τις τοποθετήσεις του πριγκιπικού ζεύγους.

«Δεν είμαι φαν της, το έχω ξαναπεί και πιθανότατα το ξέρει» απάντησε ο Τραμπ για την Μέγκαν, και συνέχισε λέγοντας «εύχομαι καλή τύχη στον Χάρι, γιατί θα τη χρειαστεί».