Αθλητικά

Τσιμίκας: Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα παίκτη στο εξωτερικό

11.08.2020 | 14:58 Eνσωμάτωση

Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και επισήμως ο Κώστας Τσιμίκας, ολοκληρώνοντας τη μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό. 

Ο Τσιμίκας διάλεξε τη φανέλα με το 21 και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στις τάξεις της πρωταθλήτριας Αγγλίας. 

Η μεγαλύτερη μεταγραφή έλληνα ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα. Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του δικού μας Κώστα Τσιμίκα.

Ο Τσιμίκας προβάρισε το 21 και άρχισε να απολαμβάνει τα κολακευτικά σχόλια όλων.

Μια μεταγραφή που αναμένεται να ξεπεράσει τα 20.000.000 ευρώ και ασφαλώς πρόκειται για την σημαντικότερη στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μεγάλη περηφάνια για το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά για την ομάδα που τον ανέδειξε, τον Ολυμπιακό.

«Το 2014 ο Τσιμίκας εντάχθηκε στην Ακαδημία μας! Σήμερα ανακοινώνουμε με υπερηφάνεια τη μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Αγγλίας και εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου, Λίβερπουλ! Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία Κώστα, θα είσαι πάντα μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας» ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Ένα υπέροχο ταξίδι μέσα από το οποίο βίωσα το μεγαλείο του Ολυμπιακού και του κόσμου του και με οδήγησε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης την Λίβερπουλ. Θα ήθελα προσωπικά να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία μας. Πρώτα, τον Πρόεδρο για την αμέριστη στήριξη και βοήθειά του για να εκπληρώσω το όνειρό μου, τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους της ομάδας και όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού» είπε ο Τσιμίκας.

Οι μαγικές στιγμές για τον Τσιμίκα, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μόλις άρχισαν.