Πολιτική

Μαντέλας στο MEGA: Πριν τον Δεκαπενταύγουστο ο ανασχηματισμός

28.07.2020 | 22:15 Eνσωμάτωση

Στην πολιτική επικαιρότητα εκκρεμεί ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης που είχε προαναγγελθεί, τόσο από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και από τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Πριν τον Δεκαπενταύγουστο ο ανασχηματισμός

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», Γιώργος Μαντέλας, σημείωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει λάβει τις αποφάσεις του σχετικά με τον ανασχηματισμό.

«Νομίζω τις έχει πάρει τις αποφάσεις του, απλά περιμένει τώρα την κατάλληλη χρονική στιγμή για να κάνει τις ανακοινώσεις. Το βασικό σενάριο προβλέπει ότι από τις επόμενες ημέρες μέχρι και πριν τον Δεκαπενταύγουστο, οποιαδήποτε μέρα θα είναι μια μέρα κατά την οποία μπορεί να ανακοινωθεί ο ανασχηματισμός».

Κρίσιμο θέμα η οικονομία

Το επόμενο μεγάλο θέμα που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η οικονομία. Ο κ. Μαντέλας τόνισε ότι η βάση θα δοθεί στο πώς θα αξιοποιηθούν τα χρήματα που θα λάβει η Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης.

«Η αγορά περιμένει εναγωνίως τα λεφτά αυτά. Δεν είναι σε καλή κατάσταση».

Βάση στον κορωνοϊό

Ο διευθυντής της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ», τόνισε πως στη βάση του κυβερνητικού έργου θα είναι η πανδημία του κορωνοϊού

«Θα δοθεί κυρίως βάση στον κορωνοϊό και όλων όσων έχουν σχέση με τον κορωνοϊό, είτε αυτά έχουν οικονομική υφή, είτε υγειονομική».