Ολυμπιακός: Ζητά διεξαγωγή τελικού Κυπέλλου στις 28 ή 29/7

Με νέα επιστολή του στην ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός ζήτησε να γίνει ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας την Τρίτη ή την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ειδικότερα, οι «ερυθρόλευκοι» υπογραμμίζουν ότι ο τελικός θα πρέπει να γίνει πριν την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης των ελληνικών ομάδων στις διοργανώσεις της UEFA, ήτοι στις 03/08 και προτείνουν να πραγματοποιηθεί στις 28 ή 29 Ιουλίου 2020.

Αναλυτικά η επιστολή του Ολυμπιακού προς την ΕΠΟ:

«Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια των σημερινών συζητήσεων για την ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019/2020, και με δεδομένη την ανάγκη να έχει ολοκληρωθεί η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος πριν την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης των ελληνικών ομάδων στις διοργανώσεις της UEFA, ήτοι στις 03/08, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επαναλαμβάνει για άλλη μια φορά τη συναίνεσή της για τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 28/07 ή την Τετάρτη 29/07/2020.

Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας».

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα θα γίνει το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ για την επικύρωση της βαθμολογίας και το φορματ του πρωταθλήματος 2020-2021. 

 

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Mega Stories

Mega Stories

Ιστορίες του Εγκέλαδου – Πόσο έτοιμοι είμαστε;

Απόρρητο