Πολιτισμός

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου στο «Mini Καύσωνα»

15.07.2020 | 11:44 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» μίλησε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου για τις μέρες της καραντίνας και για την καριέρα της.

Η καραντίνα βρήκε την ηθοποιό σε μια περίοδο που χρειαζόταν ξεκούραση και απομόνωση, επομένως για εκείνη το κλείσιμο στο σπίτι λειτούργησε θετικά, καθώς βρήκε το χρόνο να αφιερωθεί στον εαυτό της και την οικογένειά της.

Θεωρεί ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται και πως την τύχη μας τη δημιουργούμε οι ίδοι με οτν κόπο και τον πόνο μας. Το σημαντικό είναι να υπάρχει στόχος.

Στο δίλημμα ανάμεσα στο ταλέντο και τη δουλειά, η κυρία Κορινθίου θεωρεί πως και τα δύο παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στην καριέρα ενός καλλιτέχνη και όχι μόνο. Επί παραδείγματι ανέφερε πως υπάρχουν άνθρωποι με ταλέντο που επαναπαύονται σε αυτό και δεν εξελίσσονται σε αντίθεση με άλλους, οι οποίοι χωρίς σπουδές αλλά με σκληρή δουλεία επιτυγχάνουν πολλά.

Μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο όταν γύρισε από την Αμερική όπου σπούδαζε, σε ηλικία 24 ετών και για τη δουλειά της στο ραδιόφωνο, το οποίο θεωρεί πως ήταν μεγάλο μάθημα για εκείνη. Αυτό που την κέρδισε όμως ήταν η υποκριτική.

Αναφέρθηκε επίσης στην εικόνα της και τον τρόπο που έχει αντιμετωπιστεί στο παρελθόν και πώς η ίδια αντέδρασε και αντιδρά πλέον σε αυτές τις συμπεριφορές. Εξήγησε πως έβαλε έναν τοίχο από μικρή, θωρακίστηκε, ενώ παράλληλα η εμπειρία της στην Αμερική της έδωσε το τσαγανό και το θάρρος να μάχεται για τα πιστεύω και τα όνειρά της.

Επόμενο βήμα στην καριέρα της είναι ο σπαραχτικός μονόλογος «Τζόρνταν» σε σκηνοθεσία Γιάννη Αϊβάζη που θα ξεκινήσει τις παραστάσεις τον προσεχή χειμώνα.