Ελλάδα

Από τη σχολική τάξη… στο κελί – Αυτός είναι ο 51χρονος δάσκαλος της Ερέτριας

10.07.2020 | 18:27

Το πρώτο βράδυ στις φυλακές πέρασαν οι δύο εκπαιδευτικοί που κρίθηκαν προφυλακιστέτοι για την αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών σε Ηλιούπολη και Ερέτρια. 

Οι δύο υποθέσεις έχουν κοινά χαρακτηριστικά και πλέον έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Στην Ερέτρια τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν.

 Η σύλληψη του 51χρονου εκπαιδευτικού έγινε το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χαλκίδας. Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας.

Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποιήση της υπόθεσης γονείς μαθητών του σχολείου μίλησαν στο LIVE NEWS για το «κοινό μυστικό», τις αδικαιολόγητες συναντήσεις του δασκάλου με τη μαθήτρια. 

«Ο μεγάλος σαν να το περίμεν, σαν να μην του έκανε εντύπωση, σαν να είχε καταλάβει κάτι. Λογικά για να το ήξερε ο γιός μου και να το έβλεπε, θα το έβλεπαν και άλλοι»

«Αρκετά συχνά να την παίρνει από το σχολείο ή να είναι μαζί στο αυτοκίνητο»

Δάσκαλος και μαθήτρια «μοιράζονταν» τους ίδιους στίχους στα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Ο κύριος πήγαινε και την έπαιρνε από το γυμνάσιο όταν σχολούσε η μικρή, η κοπέλα πήγαινε δημοτικό στα διαλείματα, τον έβλεπε τον συναντούσε, καθόντουσαν μαζί ενώ πήγαινε γυμνάσιο.Στα διαλείμματα, άμα είχε κάποιο κενό, σε γιορτές… ήταν παρούσα γενικά…».

Στην περιοχή, δεν είναι λίγοι εκείνοι βέβαια που συνεχίζουν να υποβαθμίζουν το γεγονός. «Δεν ασχολούνται γενικά εδώ, δεν μιλάνε δηλαδή…Ούτε ο σύλλογος υπήρξε πουθενά. ''Μεμονωμένο περιστατικό''», αναφέρει μαρτυρία.

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν με ομόφωνη απόφασή τους ανακρίτρια και εισαγγελέας και στον 44χρόνο καθηγητή, ο οποίος κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με μαθήτρια του στην Ηλιούπολη. 

Τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του δασκάλου που συνελήφθη για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας στην Ερέτρια έδωσε η ΕΛΑΣ.

Αυτός είναι ο 51χρονος δάσκαλος που αποπλάνησε τη 14χρονη στην Ερέτρια Αποπλάνηση μαθήτριας στην Ηλιούπολη.

Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωσή δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού άνδρα, ο οποίος συνελήφθη την 07-07-2020, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Πρόκειται για τον: ΜπουρδάραΓεώργιο του Πέτρου και της Μαρίας, γεννηθείς στις 07-12-1969 στην Πάφο Κύπρου.

Ελλάδα