Ελλάδα

Ασύλληπτη τραγωδία στη Ζαχάρω: Σκότωσε το παιδί του – Τι όπλισε το χέρι του

07.07.2020 | 17:11

Βυθίστηκε στο πένθος η Μηλέα Ζαχάρως μετά την συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (6/7). Πατέρας και γιός άφησαν την τελευταία τους πνοή για ασήμαντη όπως όλα δείχνουν αιτία. Ο πατέρας αυτοκτόνησε λίγες στιγμές μετά την δολοφονία του γιού του. 

Ασύλληπτη τραγωδία χτες το βραδυ στην Μηλέα Ζαχάρως στην Ηλεία. Ένα χωριό βυθίστηκε στο πένθος μόλις έγινε γνωστό πως ένας 86χρόνος πατέρας σκότωσε τον 45 χρόνο γιο του και αυτοκτόνησε.

Ο 45χρόνος που πυροβολήθηκε ήταν ο βενιαμίν από τα 9 παιδιά του 86χρόνου. Το χωριό λεει πως συχνά είχαν προστριβές γιατι ο πατέρας δεν ήθελε να φεύγει ο γιος από το σπίτι, από το 2019 όταν και ο γιός είχε επιστρέψει για να ξαναμείνει μόνιμα στην στην πατρογονική εστία.

Οι καυγάδες ήταν γνωστοί στο χωριό ακόμα και για ασήμαντες αφορμές όπως όταν πήγαινε ο γιος στο καφενείο.

Χτες το βράδυ ο γιος παράκουσε τον πάτερα του και βγήκε στο χωριό. Ο πατέρας, που εδώ και 20 χρόνια έμενε μόνος στο ισόγειο μετά την απώλεια της συζύγου του, φαίνεται οτι δεν άντεξε πως ο γιός του τον παράκουσε και τον περίμενε με το όπλο να επιστρέψει, μόλις φάνηκε ο γιός ο πατέρας τον πυροβόλησε θανάσιμα στο πρόσωπο.

Ο γιος σωριάστηκε στα σκαλοπάτια αιμόφυρτος. Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει ο 86χρόνος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, το έβαλε κάτω από το σαγόνι του και ολοκληρώνοντας την τελευταία πράξη του δράματος αυτοκτόνησε. Στο σημείο έφτασαν ειδοποιημένοι από το χωριό αστυνομικοί της Ασφάλειας που εξέτασαν διεξοδικά τη σκηνή του εγκλήματος.

Το MEGA στην Μηλέα Ζαχάρως

Η Μηλέα, είναι ένα μικρό χωριό 30 χιλιόμετρα από τη Ζαχάρω με ελάχιστους μόνιμους κατοίκους. Οι κάτοικοι γνώριζαν πολύ καλά και τον πατέρα και τον 45χρονο γιό του. 

Μιλούν για έναν κλειστό τύπο, ήταν αυταρχικός, είχε αυτό το ύφος του δασκάλου. Έμεινε χήρος τα τελευταία 15-20 χρόνια.

Είχε εννέα παιδιά. Τα μεγάλωσε. Ο τελευταίος, ο μικρότερος, ήταν αυτός που τον πρόσεχε. Όλοι μιλούν για ένα καλό παιδί, 2μετρο παληκάρι. Δεν μπορούν να καταλάβουν τι ήταν αυτό που όπλησε το χέρι του πατέρα. 

Το γεγονός έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και το χωριό προσπαθεί ακόμα να καταλάβει πως και τι.

Οι Αρχές έχουν βρει ένα γράμμα κι ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που όπλισε το χέρι του δράστη κι αυτόχειρα. Πρόκειται για ένα σημείο που εντοπίσθηκε στο σπίτι. 

Ελλάδα