Ελλάδα

Απαγωγή Μαρκέλλας: Διεύρυνση της δίωξης σε απόπειρα ανθρωποκτονίας ζητά η υπεράσπιση

22.06.2020 | 08:01

Τη διεύρυνση της ποινικής δίωξης σε απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος της μικρής Μαρκέλλας λόγω της χορήγησης του κοκτέιλ ναρκωτικών, θα ζητήσει η νομική υπεράσπιση του παιδιού, σύμφωνα με τον δικηγόρο, Αλέξη Κούγια, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Πλέον η υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας παίρνει περίεργη τροπή, καθώς σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ευρήματα των Αστυνομικών δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το παιδί να το άρπαξε η 33χρονη «κοκκινομάλλα» προκειμένου να καταλήξει έναντι αμοιβής βέβαια σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα για την υπόθεση της 10χρονης θα ερευνηθεί σε κάθε της πτυχή, καθώς είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται στα ελληνικά χρονικά αρπαγή παιδιού με όλα τα χαρακτηριστικά της σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Άλλωστε δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ύπαρξης κυκλώματος παιδόφιλων στην Βόρεια Ελλάδα, με τις ρίζες του να φτάνουν σε χώρες των Βαλκανίων όπου έχουν παρατηρηθεί πλήθος παρόμοιων φαινομένων, με φόντο ευκατάστατους παιδόφιλους από την Βόρεια Ευρώπη.

Σημειώνεται τέλος ότι η κατηγορούμενη συνεχίζει να υποστηρίζει πως δεν ανήκει σε κανένα κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και ότι πήρε την 10χρονη γιατί ήθελε να την φροντίσει και να την σώσει από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Ελλάδα