Αθλητικά

Βαγγέλης Μαρινάκης: Είμαστε εδώ για να πρωταγωνιστεί ο Ολυμπιακός

21.06.2020 | 23:59 Eνσωμάτωση

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη των Ερυθρόλευκων κόντρα στον Παναθηναϊκό (3-0) και αναφέρθηκε στα δέκα χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Πειραιά. 

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, έκανε επίσης ιδιαίτερη μνεία στην ευρωπαϊκή καταξίωση της ομάδας, που χαρακτήρισε προσωπικό του στοίχημα το οποίο πήρε σάρκα και οστά. 

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών δήλωσε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Αυτά τα δέκα χρόνια έχουν περάσει, πολύ γρήγορα. Ήταν δύσκολα. Αλλά νιώσαμε πολύ μεγάλες χαρές, σε πολύ μεγάλα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην υψηλότερη θέση της Ιστορίας του στην Ευρώπη. Τον αντιμετωπίζουν σαν μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Αυτό ήταν ένα όνειρο δικό μου από την πρώτη στιγμή. Είχα πει ότι αυτό που θα ήθελα, ήταν να δω τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή στην Ευρώπη και αυτάρκη»

«Παρόλο που τα τελευταία 10 χρόνια, η χώρα μας έχει δοκιμαστεί από μια πρωτοφανή οικονομική κρίση, πιστεύω ότι τα πήγαμε όσο καλύτερα γίνεται, αν λάβεις υπόψιν σου τι αντιμετωπίσαμε. Πιστεύω λοιπόν ότι θα είμαστε εδώ να κάνουμε αυτό που έχουμε πλέον μάθει, να πρωταγωνιστεί ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Για τις δηλώσεις του Μαρτίνς ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στον τελικό του Europa League: «Εγώ θεωρώ ότι από τη στιγμή που θα περάσουμε τη Γουλβς, ο δρόμος θα είναι ανοιχτός. Αυτή η ομάδα τα έχει πάει πολύ καλά. Είδαμε όλοι ότι μέσα στο Καραϊσκάκη μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Οι ποδοσφαιριστές μας γνωρίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Είδαμε ότι έχουμε τις δυνατότητες για να τα καταφέρουμε. Από τη στιγμή που θα περάσουμε τη Γουλβς, από εκεί και πέρα είναι τρία παιχνίδια. Είμαι αισιόδοξος και εγώ, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι στην ομάδα. Οι παίκτες, οι προπονητές. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Οποτε παίζουμε με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ντέρμπι. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Αλλες φορές που είχαμε πετύχει προηγουμένως μεγάλες νίκες, μετά είχαμε χάσει από τον Παναθηναϊκό. Πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια να είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε. Ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα να κερδίζει τον Παναθηναϊκό. Ετσι μεγάλωσα και εγώ. Η ομάδα ήταν σοβαρή. Θέλαμε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Θα το δούμε αν θα γίνει χωρίς κόσμο. Το θεωρώ άδικο. Βλέπουμε κόσμο σε εστιατόρια και σε μπαρ. Θεωρώ ότι είναι σωστό να δούμε πλέον κόσμο και στα γήπεδα. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα πρέπει να έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα.  Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι σοβαρός. Θέλουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και το Κύπελλο»