Ελλάδα

Τι δηλώνει αποκλειστικά στο MEGA ο 40χρονος «μήλον της έριδος»

17.06.2020 | 20:03 Eνσωμάτωση

Το τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης επίθεσης με βιτριόλι, παραχώρησε, μέσω του δικηγόρου του, αποκλειστική δήλωση στο κεντρικό δελτίο του Mega. 

Για πρώτη φορά, μετά από μέρες όπου παρουσιάζεται ως «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δύο γυναίκες, όπου οδήγησε έως και τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, ο 40χρονος άνδρας σπάει τη σιωπή του, μιλώντας -μέσω του δικηγόρου του- στο MEGA.

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA ο 40χρονος εκφράζει την απορία πως είναι δυνατόν να είναι ο ίδιος η πέτρα του σκανδάλου, τη στιγμή που ήδη η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019, ενώ αυτός στην Ιωάννα έστειλε αίτημα φιλίας, ως προτεινόμενη φίλη, τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

 «Ο εντολέας μου απορεί πως ο ίδιος φέρεται ως πέτρα του σκανδάλου την στιγμή που ήδη η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019, ενώ αυτός στην Ιωάννα έστειλε αίτημα φιλίας ως προτεινόμενη φίλη τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.  Δηλώνει επίσης ότι συμπαρίσταται στο προσωπικό δράμα της Ιωάννας όπως όλο το πανελλήνιο»