Ελλάδα

Στο «φως» νέα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της επίθεσης με το βιτριόλι

12.06.2020 | 21:32

Στη λεωφόρο Συγγρού, στον τηλεφωνικό θάλαμο όπου βρέθηκε η 35χρονη το πρωί της 18ης Μαΐου, δύο ημέρες πριν πραγματοποιήσει την επίθεση, βρέθηκε η κάμερα του MEGA.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η 35χρονη έφτασε στο σημείο με λεωφορείο, και πήγε με την τηλεκάρτα στον θάλαμο επί της Συγγρού προκειμένου να επικοινωνήσει με την εταιρία ταξί για να κάνει την συνεννόηση.

Ωστόσο, την κατέγραψε κάμερα από κεντρικό ξενοδοχείο που βρίσκεται στο σημείο, αλλά και κάμερα πρακτορείου του ΟΠΑΠ που βρίσκεται επίσης εκεί.

Το email της 35χρονης στον εργοδότη της που ζητούσε άδεια για την ημέρα της επίθεσης

Στο «φως» ήρθε το ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε στον εργοδότη της η 35χρονη, προκειμένου να πάρει άδεια για την ημέρα της επίθεσης.

Όπως ανέφερε η 35χρονη στο σχετικό email, ήθελε να λείψει στις 20 Μαΐου για σοβαρούς προσωπικούς λόγους.

Την ίδια ώρα, γνωστές έχουν γίνει και πληροφορίες αναφορικά με το μήλο της έριδος στην υπόθεση. Πρόκειται για έναν 40χρονο άνδρα που κατέθεσε στις αρχές στις 10 Ιουνίου. Ο 40χρονος είναι επιχειρηματίες και ασχολείται με τις τηλεοπτικές παραγωγές.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, με την 35χρονη διατηρούσε ελεύθερη ερωτική σχέση μέχρι την ημέρα της σύλληψής της. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι μιλούσε με Ιωάννα στο messenger μέχρι και πριν ένα χρόνο, χωρίς ωστόσο να συμβεί κάτι άλλο μεταξύ τους.

Στο χωριό της το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η 35χρονη

Στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας, τον τόπο καταγωγής της 35χρονης, οι κάτοικοι είναι ανάστατοι. Θύτης και θύμα διέμεναν σε δύο χωριά του ίδιου δήμου, σε μια απόσταση 20χλμ..

Όλοι έχουν σοκαριστεί από αυτό που έγινε, κανείς δεν μπορεί πιστέψει την πράξη στην οποία προέβη η 35χρονη. Όπως αναφέρουν ήταν προσιτή προς τον κόσμο και αρκετά κοινωνική.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η 35χρονη βρέθηκε στο χωριό της, καθώς την Παρασκευή το απόγευμα ο αδερφός της την παρέλαβε από το Αγρίνιο.

Την ίδια ώρα, οι γονείς της 35χρονης είναι σε άσχημη κατάσταση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του χωριού που μίλησε με τον πατέρα της, εκείνος είπε ότι δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του έκανε αυτή την πράξη, και ότι θα σταθούν στο πλευρό της.

Ελλάδα