Πολιτισμός

«Ό,τι αξίζει πονάει κι είναι δύσκολο»: Ξεκίνησε η μεγάλη βραδιά με τους Πυξ Λαξ στο MEGA

12.06.2020 | 23:18 Eνσωμάτωση

Πιστό στο ραντεβού του με την ψυχαγωγία, το MEGA έφερε και αυτή την Παρασκευή στις οθόνες μας το κορυφαίο συγκρότημα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Οι Πυξ Λαξ, το συγκρότημα με τις αμέτρητες επιτυχίες που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό, συγκεντρώθηκαν στο γνωστό πλέον στούντιο, σε μία σπάνια τηλεοπτική τους εμφάνιση γεμάτη μουσική, αγαπημένες μελωδίες, αλλά και ξεχωριστούς καλεσμένους.

«Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο», τραγούδησαν οι Πυξ Λαξ στην έναρξη της εκπομπής, απόψε που οι παλιές αγάπες ήρθαν στο MEGA.

«Λένε ότι η μουσική ενώνει. Αυτό που έχουμε μάθει εμείς όλα αυτά τα χρόνια, πάνω από 30, που είμαστε στο χώρο, και το αισθανόμαστε σαν σίγουρο είναι ότι η μουσική είναι γιατρειά και η μουσική δίνει δύναμη όταν όλα μοιάζουν τόσο δύσκολα», είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας, με τον Μπάμπη Στόκα να συμπληρώνει ότι «η τηλεοπτική μας συναυλία έχει πολλούς φίλους, έχει τραγούδια πολλά και θα γίνει με πολλή αγάπη από όλους μας. Θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε».

«Ελπίζουμε αυτή η τηλεοπτική μας συναυλία να είναι η αφορμή από τον επόμενο μήνα να βρεθούμε πάλι στα θέατρα και στα γήπεδα, από κοντά, με απόσταση», πρόσθεσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας πριν περάσουν στο επόμενο αγαπημένο τραγούδι.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες από την 30χρονη διαδρομή τους, σε ερμηνείες που ξυπνάνε αναμνήσεις και συναισθήματα.

Μαζί τους εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Στέλιος Διονυσίου, η Μαρίζα Ρίζου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και οι Νίκος και Γιώργος Στρατάκης.

Συντονιζόμαστε όλοι στο MEGA λοιπόν για μια βραδιά γεμάτη μουσική, αναμνήσεις και τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει.