Ελλάδα

Το MEGA στη γειτονιά της 35χρονης – Η αλλαγή στη συμπεριφορά της

11.06.2020 | 16:43 Eνσωμάτωση

Ο Κώστας Χιώτης, γείτονας της 35χρονης προσαχθείσας για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι, περιέγραψε στο LIVE NEWS την κοπέλα κάνοντας λόγο για μια πολύ πρόσχαρη παρουσία. 

Στου Ζωγράφου εντοπίστηκε η 35χρονη γυναίκα, η οποία προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση με βιτριόλι με θύμα την Ιωάννα.

Η βασική ύποπτη όπως λένε και οι γείτονές της, συνέχισε κανονικά τη ζωή της, μετά την επίθεση. 

Άπαντες μιλούν για μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, που τις τελευταίες ημέρες όμως παρατήρησαν ότι ντυνόταν λιγότερο καλά ντυμένη, πιο απλά με φόρμες κ.λ.π

Στην οδό Αβύδου το πρωί μεταξύ 08:00-08:30, την σταμάτησαν τρεις αστυνομικοί με πολιτικά, της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στην ασφάλεια Αθηνών. Στη συνέχεια επέστρεψαν σπίτι της, όταν κι έγινε η έρευνα παρουσία της, όταν βρήκαν και την περούκα και την τηλεκάρτα. 

Ο Κώστας Χιώτης, γείτονας 35χρονης προσαχθείσας, μίλησε στην κάμερα του LIVE NEWS για την 35χρονη ύποπτη. 

«Μένω με την κοπέλα στην ίδια πολυκατοικία. Μένει με τον αδερφό της και οι δύο είναι παιδιά πολύ ήσυχα, δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα, γύρω στις 8 η ώρα έγινε η προσαγωγή.

Μένουν στο διαμέρισμα με τον αδερφό της πέντε χρόνια. Ήταν πολύ ευγενική κοπέλα, χαμογελαστή, πρόσχαρη, εντυπωσιακή σαν γυναίκα.»