Η σκυτάλη στους νέους: Μαγική συνύπαρξη της Γαλάνη με την Κατερίνα Πολέμη και τον Στάθη Δράκο

Με δύο αγαπημένους της συναδέλφους, τον Στάθη Δράκο και την Κατερίνα Πολέμη, ξεκίνησε η Δήμητρα Γαλάνη τη μαγική αυτή βραδιά στην καθιερωμένη πια συναυλία της Παρασκευής στο MEGA.

Η τραγουδοποιός με την ξεχωριστή φωνή, Κατερίνα Πολέμη, ερμήνευσε ντουέτο με τον μοναδικό Στάθη Δράκο το «Insensatez/How Insensitive» σε μουσική και στίχους του Antonio Carlos Jobim.

Οι δύο νέοι καλλιτέχνες εντυπωσίασαν με τις ερμηνευτικές τους ικανότητες, χαρίζοντας στο κοινό του MEGA τις πρώτες – από τις πολλές που επιφυλάσσει η αποψινή βραδιά – ξεχωριστές στιγμές.

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Γαλάνη ερμήνευσε το «Θα σ’ αγαπώ» σε μουσική Γιώργου Χατζηνάσιου και στίχους του Γιάννη Καλαμίτση, δίνοντάς μας μια ιδέα για τα όσα θα ακολουθήσουν.  

Άλλα Στιγμιότυπα

Ενημέρωση

Πρόσφατα video

Πολιτισμός

Απόρρητο