Ελλάδα

Νέα σελίδα από τη Δευτέρα στα ξενοδοχεία

31.05.2020 | 21:21 Eνσωμάτωση

Το «πράσινο φως» για το άνοιγμα των ξενοδοχείων μπορεί να έχει δοθεί, ωστόσο ερωτηματικό παραμένει πόσα από αυτά θα λειτουργήσουν, καθώς οι κρατήσεις είναι μειωμένες.

Ανοίγουν και πάλι τη Δευτέρα τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας, με νέα δεδομένα και αυστηρούς κανόνες για την ασφάλεια πελατών και προσωπικού.  

Πολλοί ωστόσο είναι οι ξενοδόχοι στο Ηράκλειο που θα καθυστερήσουν το άνοιγμα των μονάδων τους, καθώς οι κρατήσεις κινούνται για την ώρα σε χαμηλά επίπεδα.

Όπως λένε θα κινηθούν αναλόγως και θα επαναλειτουργήσουν είτε αργότερα μέσα στον Ιούνιο, είτε την πρώτη Ιουλίου, οπότε απελευθερώνονται οι διεθνείς πτήσεις προς τα αεροδρόμια του νησιού.  

Στα εστιατόρια των ξενοδοχείων τα τραπεζοκαθίσματα θα είναι μειωμένα και οι μπουφέδες θα είναι μόνο για το γεύμα του πρωινού. 

Παρά τους πολύτιμους μήνες που έχουν χαθεί, οι ξενοδόχοι διατηρούν την αισιοδοξία τους πως η επιδημιολογική κατάσταση στην Κρήτη, σε συνδυασμό με τις άριστες υγειονομικές υποδομές, θα κατατάξουν το νησί σε μια από τις πρώτες επιλογές των ξένων τουριστών για το φετινό καλοκαίρι.