Αθλητικά

Διεθνείς αθλητικές ειδήσεις με τη ματιά του MEGA

31.05.2020 | 22:02 Eνσωμάτωση

Βόλτα στον κόσμο για να δούμε πώς παίζουν βόλεϊ εν μέσω πανδημίας, την προπόνηση σε αυτοκινητόδρομο Κενυατών αθλητών και γιατί αποθέωσε μια σούπερ Ισπανίδα γιαγιά, ο Πάου Γκασόλ.

Μια Ισπανίδα, παρότι έχει συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής, κατάφερε να γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά, βάζοντας καλάθι για χάρη του δισέγγονού της. Ακόμη και ο Πάου Γκασόλ αποθέωσε τη σούπερ γιαγιά στο Twitter.

Στην Ουγγαρία, η διεθνής ακραία της Βάσας, Κάτα Τόροκ, μας έδειξε πώς γίνονται οι προπονήσεις βόλεϊ εν μέσω κορωνοϊού. Αρκεί να υπάρχει ένας πρόθυμος βοηθός προπονητή, που θα είναι με το απολυμαντικό στο χέρι.

Στο πρωτάθλημα της Δανίας βρήκαν τρόπο να έχουν κόσμο στο γήπεδο. Μέσω γνωστής εφαρμογής για τηλεδιασκέψεις, η Άαρχους και η Ράντερς είχαν 10 χιλιάδες φιλάθλους τους να προβάλλονται στα μάτριξ περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

Στην Κένυα, τα γήπεδα και τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά, και οι αθλητές της πυγμαχίας και του τάε κβον ντο βγήκαν στους δρόμους, όχι για να διαμαρτυρηθούν, αλλά για να προπονηθούν στον αυτοκινητόδρομο, την ώρα που περνούν νταλίκες και αυτοκίνητα και κινδυνεύουν να τους πατήσουν.