Ελλάδα

Το MEGA στην πανέμορφη Σίφνο

29.05.2020 | 21:04 Eνσωμάτωση

Στις όμορφες Κυκλάδες που περιμένουν με αγωνία την επόμενη μέρα και αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να καλύψουν ένα τμήμα από το χαμένο έδαφος, ταξιδεύει και σήμερα το MEGA.

Στη Σίφνο, με τα γραφικά σοκάκια και τις πολλές ομορφιές, κάτοικοι και επιχειρηματίες προετοιμάζονται να πυρετωδώς υποδεχτούν Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Στη Σίφνο η γοητεία των Κυκλάδων συναντά την παράδοση. Ένα διαμάντι του Αιγαίου που έχει διατηρήσει την αυθεντικότητά του με άγρια βράχια, πανέμορφες αμμώδεις παραλίες, γραφικά σοκάκια και αιγαιοπελαγίτικα σπίτια με πήλινες καμινάδες.

Στη Σίφνο οι ρυθμοί παραμένουν χειμερινοί αφού η πανδημία έχει πλήξει τον τουρισμό. Τα σοκάκια είναι σχεδόν άδεια, και η νυχτερινή ζωή έχει δώσει τη θέση της στην απόλυτη ησυχία.

Όμως, οι επιχειρηματίες ετοιμάζονται με χαμόγελο, ηρεμία και αισιοδοξία.

Οι ξενοδόχοι περιμένουν με ανυπομονησία να ξεκινήσουν από τις 15 Ιουνίου οι πτήσεις για να υποδεχτούν ξένους τουρίστες, όμως ο βασικός τους πυλώνας για φέτος θα είναι οι Έλληνες και άλλες αγορές, αφού οι Γάλλοι που κυριαρχούσαν δεν φαίνεται πιθανό να τους επισκεφθούν μαζικά.