Πολιτισμός

Στο σπίτι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό – Τι είπε πριν τη μεγάλη συναυλία στο MEGA

29.05.2020 | 18:27 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο αγαπημένος τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος στις 11 το βράδυ της Παρασκευής ( 29/5) θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές του MEGA, στο μουσικό καθιερωμένο πια τηλεοπτικό πάρτι που έχει αγκαλιάσει με τόση αγάπη ο κόσμος.

«Έχουμε ετοιμάσει μία εκπληκτική εκπομπή. Θέλω να ευχαριστήσω το MEGA και τον πρόεδρο, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Έχω καλεσμένους όπως η μαγική Ελένη Φουρέιρα, η Νατάσα Θεοδωρίδου με τη φωνάρα της, και ένας άνθρωπος εκπληκτικός που εκτιμώ αφάνταστα, ο Μπάμπης Στόκας. Έχουμε εκπλήξεις μεταξύ μας που θα τις δείτε», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Έχω αφήσει λίγο μαλλί αυτή την περίοδο. Το συνήθισα και είπα να το κρατήσω. Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Στα απλά βρίσκεται η ουσία, στο βάθος της ψυχής μας και στα μάτια μας», είπε ο ίδιος στη συνέχεια για τα της καραντίνας.

«Δύο μήνες δημιουργούσα μουσική. Πέρασα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα την καραντίνα. Μέσα σε όλη αυτή τη δημιουργία βγήκε και ένα καινούργιο τραγούδι. Ελπίζω να το αγαπήσετε να το κάνετε δικό σας. Για εμένα έχει ψυχή αυτό το τραγούδι. Είμαι ευτυχισμένος και περήφανος για τους συνεργάτες μου», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.  

«Πιστεύω ότι ο πολιτισμός δεν σταματάει ποτέ. Όποιο εμπόδιο και να του έρθει, θα βρει το δρόμο. Εμείς οφείλουμε να σεβόμαστε το παρελθόν και όσα ζούμε και να προσπαθούμε να προχωράμε με ειλικρίνεια προς το μέλλον», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.