Ελλάδα

Ο δικηγόρος της 34χρονης στο MEGA: Η Ιωάννα δεν γνώριζε τη δράστιδα

29.05.2020 | 07:54 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, τονίζοντας ότι η άτυχη κοπέλα δεν έχει ακόμα εικόνα της κατάστασής της. 

Ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι ο ίδιος δεν έχει την εικόνα που παρουσιάζεται από τα μέσα ενημέρωσης, ότι οι αστυνομικοί είναι κοντά στο πρόσωπο που έριξε το βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη. 

«Φαντάζομαι ότι η Ελληνική Αστυνομία έχει συγκεντρώσει τα στοιχεία από τις καταθέσεις και θα έχει ελέγξει όλα τα σενάρια» πρόσθεσε ο δικηγόρος της 34χρονης. 

«Η Ιωάννα δεν θυμάται λεπτομέρειες» τόνισε ο κ. Λύτρας, υπογραμμίζοντας ότι αν γνώριζε το πρόσωπο της γυναίκας που της έριξε το καυστικό υγρό θα το ήξερε. 

Για την κατάσταση της υγείας της 34χρονης, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο, ο κ. Λύτρας σημείωσε ότι η Ιωάννα δεν έχει εικόνα της κατάστασής της, καθώς απαγορεύεται από τους γιατρούς να της επιτραπεί να δει το πρόσωπό της. 

Όπως τόνισε ο δικηγόρος της, έχει 93% εγκαύματα στο πρόσωπο, ενώ χθες έκανε ένα ακόμα χειρουργείο -αυτή τη φορά για τα εγκαύματα που έχει στο χέρι. 

Ο ίδιος ανέφερε ότι της έχει μεταφέρει τα μηνύματα του κόσμου που έχει συγκλονιστεί με την υπόθεση και στέκεται στο πλευρό της, συμπληρώνοντας πως η Ιωάννα ρωτάει αν έχει συλληφθεί η δράστιδα. 

«Έχει υποστεί μεγάλο σοκ, όπως είναι λογικό, και έχει κλειστεί στον εαυτό της» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι η επικοινωνία μαζί της είναι δύσκολη. 

Τέλος, ο κ. Λύτρας πρόσθεσε ότι η οικογένεια της 34χρονης είναι σοκαρισμένη, μη μπορώντας ακόμα να απαντήσει στο ερώτημα «γιατί να συμβεί αυτό στο παιδί τους».