Ελλάδα

Δικηγόρος 34χρονης στο MEGA: Η Ιωάννα δεν μπορεί να θυμηθεί κάτι παραπάνω

29.05.2020 | 10:14 Eνσωμάτωση

Ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται τόνισε ότι «η Ιωάννα δεν μπορεί να θυμηθεί κάτι παραπάνω» από αυτά που έχει πει στους αστυνομικούς για τις συνθήκες του συμβάντος. 

Όπως τόνισε ο κ. Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο «MEGA Mag», δεν γνωρίζει αν η Ελληνική Αστυνομία έχει καταλήξει σε ένα σαφές πλαίσιο ερευνών.

«Γνωρίζω ότι συλλέγει υλικό από κάμερες ασφαλείας και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τη γυναίκα που έριξε το καυστικό υγρό στην Ιωάννα» υπογράμμισε ο κ. Λύτρας. 

Πρόσθεσε ότι η Ιωάννα έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τη δράστιδα ή δεν μπόρεσε να την αναγνωρίσει λόγω της μεταμφίεσης που είχε. 

Παράλληλα, ο δικηγόρος της 34χρονης εστίασε στη μεταβολή του κατηγορητηρίου εναντίον της δράστιδος, σημειώνοντας πως όταν έχει κάποιον πρόθεση να βλάψει κάποιον είναι κακούργημα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης που τιμωρείται με ποινή έως 10 ετών.

«Όταν ο δράστης αποδέχεται το ενδεχόμενο να αφαιρέσει τη ζωή του θύματος, τότε έχουμε να κάνουμε με απόπειρα ανθρωποκτονίας» υπογράμμισε, συμπληρώνοντας πως στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό φαίνεται από την ποσότητα του καυστικού υγρού που δέχθηκε η 34χρονη.