Πολιτική

Αντιπαράθεση Ασημακοπούλου – Κούλογλου για το πακέτο της ΕΕ και τα μέτρα της κυβέρνησης

29.05.2020 | 08:28 Eνσωμάτωση

Οι δύο ευρωβουλευτές διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, την πρόταση της Κομισιόν για βοήθεια, αλλά και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του MEGA. 

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου υπογράμμισε ότι ο κόσμος αγωνιά για την καθημερινότητά του και ζητά άμεση λύση στα προβλήματά του, σημειώνοντας ότι προς αυτή την κατεύθυνση κινείται η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση. 

Αναφορικά με το πακέτο βοήθειας που ανακοίνωσε η Κομισιόν, υπογράμμισε ότι έχει γίνει ένα σωστό βήμα με τη συγκεκριμένη πρόταση, τονίζοντας ότι το όφελος για την Ελλάδα θα είναι τεράστιο. 

«Τα χρήματα θα είναι σαν να διαθέτουμε ένα ακόμα ΕΣΠΑ» πρόσθεσε η κυρία Ασημακοπούλου. 

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Κούλογλου σημείωσε ότι θα πρέπει να περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις και την ολοκλήρωση του πακέτου βοήθειας. 

«Τα ποσά αυτά αφαιρούν την οποιαδήποτε δικαιολογία για τα μέτρα που θα πρέπει να λάβει η κυβέρνηση» πρόσθεσε ο κ. Κούλογλου, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως αυτά τα χρήματα δεν θα πρέπει να γίνουν «σκόιλ ελικίκου». 

Σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση του Μεγάλου Καναλιού, η κυρία Ασημακοπούλου τόνισε πως οι πολίτες είδαν ότι μπορούν να εμπιστευθούν την κυβέρνηση σε αυτή την υγειονομική κρίση, ενώ ο κ. Κούλογλου υποστήριξε ότι σε όλες τις χώρες κατά τη διάρκεια της πανδημίας οι πολίτες δείχνουν εμπιστοσύνη στις κυβερνήσεις τους.