Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Κοντά στην άκρη του νήματος η ΕΛ.ΑΣ

28.05.2020 | 18:21 Eνσωμάτωση

Σε καλό δρόμο είναι οι έρευνες που αφορούν την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, με τους αστυνομικούς να είναι αισιόδοξοι πως φτάνουν στην άκρη του νήματος.

Σύμφωνα με τον Θεοδόση Πάνου, αστυνομικό συντάκτη του newsit.gr, οι αρχές έχουν περιορίσει τους υπόπτους σε έναν κύκλο επτά γυναικών, εξετάζοντας τα άλλοθι και τις κινήσεις τους.

Σε τρεις περιπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως το άλλοθι των γυναικών δεν ευσταθεί και οι πληροφορίες που έχουν δώσει στις αρχές δεν ήταν δυνατό να διασταυρωθούν.

Σε αυτές τις τρεις περιπτώσεις επικεντρώνονται οι αστυνομικοί, οι οποίοι στηριζόμενοι και στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου της 34χρονης, θα επιχειρήσουν να δουν αν κάποια από αυτές τις γυναίκες ήταν κοντά στο σημείο της επίθεσης, καθώς πιστεύουν ότι η δράστις είχε το κινητό της πάνω της κατά την ώρα της επίθεσης.

Την ίδια ώρα, έχει εντοπιστεί ο οδηγός ταξί που φαίνεται ότι μετέφερε την δράστιδα στο σημείο της επίθεσης. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, είχε μεταφέρει μια γυναίκα στην Καλλιθέα και την άφησε κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Οι αρχές βρίσκονται κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης, αφού πλέον διαθέτουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το περιστατικό.