Αθλητικά

Επίσημο: Σέντρα σε Superleague και Premier League

28.05.2020 | 19:11 Eνσωμάτωση

Ύστερα από τη σημερινή συνάντηση, οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες, οι ώρες και το τηλεοπτικό πρόγραμμα μέχρι και την 3η αγωνιστική. Στη δράση επιστρέφει και η Premier League στις 17 Ιουνίου μετά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (28/05) πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Super League σχετικά με το πρόγραμμα των playoffs, όπου συμμετέχουν ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης και ο ΟΦΗ. Θυμίζουμε πως το πρωτάθλημα αρχίζει το προσεχές Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου. 

Την Κυριακή 7 Ιουνίου στις 19:30 θα διεξαχθεί το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και στις 21:30 το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Την Κυριακή 14/6 θα γίνει το Ολυμπιακός – Άρης, ενώ το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου.

Κατατίθεται στην κυβέρνηση αίτημα για κόσμο στις κερκίδες

Οι ομάδες της Super League στην τηλεδιάσκεψη της Πέμπτης (28/5) εξέτασαν και το ενδεχόμενο να αιτηθούν στην Κυβέρνηση την παρουσία κόσμου στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων, μία πρόταση που έγινε από την πλευρά του ΟΦΗ.Η ιδέα των Κρητικών ψηφίστηκε τελικά απ’ τις ομάδες και θα κατατεθεί στην κυβέρνηση.

Σέντρα στην Premier League

Το αγγλικό πρωτάθλημα επιστρέφει μετά από δύο μήνες αδράνειας λόγω της πανδημίας. Μετά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη και οι 20 ομάδες συμφώνησαν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα στις 17 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, στόχος είναι να επανεκκινήσει στις 17 Ιουνίου η Premier League ώστε οι προπονητές να έχουν το απαιτούμενο χρονικό διάστημα για να ετοιμάσουν τις ομάδες τους.

40 χρόνια από το δεύτερο «θαύμα» της Νότιγχαμ

Ακριβώς πριν από 40 χρόνια, το 1980, στέφθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά πρωταθλήτρια Ευρώπης η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία το 1977 αγωνιζόταν στην Β΄ κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.