Ελλάδα

Τραγωδία στη Σκόπελο: Τι είπε ο σύζυγος της γυναίκας που σκοτώθηκε από κεραυνό στο LIVE NEWS

27.05.2020 | 19:04 Eνσωμάτωση

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/5) στη Σκόπελο, όπου γυναίκα έπεσε νεκρή από κεραυνό μπροστά στα μάτια του συζύγου της

Με τρεμάμενη φωνή, αδυνατώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του LIVE NEWS. 

«Πάει το κορίτσι  μου έφυγε. Την χτύπησε αστροπολέκι και σκοτώθηκε, πάει τελείωσε. Δεν έπαιρνε κι εμένα να τελειώσω; Τρία μέτρα, τέσσερα ήμασταν σε απόσταση. Δεν με έπαιρνε κι εμένα; Έπεσα κάτω, αλλά σηκώθηκα. 

Θαρρώ έπεσε κι αυτή, αλλά τη σκότωσε, έπεσε πάνω της, την έκαψε. Μόλις σταμάτησε η βροχή, κάναμε να φύγουμε, της λέω άντε πάμε να φύγουμε να πάμε στο σπίτι μας. Πόσο να ήταν; 30 μέτρα;»

Μια ακόμα τραγική λεπτομέρεια της ιστορίας, ένα αδιανότητο παιχνίδι της μοίρας, είναι το γεγονός ότι η γυναίκα, είχε χάσει το παιδί της από ηλεκτροπληξία, σε ηλικία μόλις 21 ετών.

«Και το παιδάκι της έτσι πήγε, από καλώδιο σκοτώθηκε. Αυτό έχει γίνει επτά χρόνια τώρα. Πάτησε ένα καλώδιο και σκοτώθηκε»

Ο κ. Δημήτρης προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το χαμό της αγαπημένης του συζύγου και αναρωτιέται πως θα συνεχίζει να ζει χωρίς εκείνη. 

Η σορός της 52χρονης γυναίκας, μεταφέρθηκε σήμερα στη Λάρισα για την διενέργεια νεκροτομής και ο κ. Δημήτρης το μόνο που ζητά είναι να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά ώστε να μπορέσει να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του σύζυγο κηδεύοντάς την στο νησί τους.