Πολιτική

Το «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» του ΣΥΡΙΖΑ και τα πυρά των κομμάτων

26.05.2020 | 13:22 Eνσωμάτωση

Με το βλέμμα στραμμένο στη μεσαία τάξη την οποίαν όπως δήλωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιβάρυνε δυσανάλογα, ο Αλέξης Τσιπρας παρουσίασε χθες στο Ζάππειο το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι η κυβέρνηση εκμεταλλεύτηκε την κρίση ως ευκαιρία για να προωθήσει την ατζέντα της

Παράλληλα, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι έχασε πολύτιμο χρόνο και δεν εφαρμόζει επαρκή μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

«Πριν στεγνώσει το μελάνι, ο ΣΥΡΙΖΑ ξαναγράφει το σενάριο στου αποτυχημένο "Μένουμε Όρθιοι", ολοκληρώνοντας ένα εξίσου αποτυχημένο σίκουελ με τους ίδιους πρωταγωνιστές» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

«Τα "Ζάππεια" και το "Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης" τα πλήρωσε πολύ ακριβά ο Ελληνικός λαός. Την τελευταία φορά που ο κ. Τσίπρας μίλησε για "κοστολογημένο πρόγραμμα¨ οδήγησε τη χώρα σε αχρείαστα μνημόνια» υπογράμμισε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

«Απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης δε μπορεί να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ με το πρόγραμμά του, που πλειοδοτεί σε μέτρα ακόμη μεγαλύτερης επιδότησης των μεγάλων επιχειρήσεων» επισήμανε από πλευράς του το ΚΚΕ.