Κόσμος

Ο σεφ ενός έτους και η νεογέννητη με τα πυκνά μαλλιά έχουν τρελάνει το διαδίκτυο

26.05.2020 | 08:58 Eνσωμάτωση

Ένας σεφ ηλικίας μόλις ενός έτους, έχει τρελάνει το διαδίκτυο με περισσότερους από ένα εκατομμύριο οπαδούς να συντονίζονται για να απολαύσουν τα μαθήματα μαγειρικής με το μωρό.

Ο σεφ Κόμπε λατρεύει να μαγειρεύει, να τρώει και να ανακαλύπτει στην κουζίνα, λέει το βιογραφικό του. Και τα βίντεό του τον δείχνουν να βοηθάει στην προετοιμασία των συνταγών που κυμαίνονται από mac& cheese μέχρι τουρκικά πιάτα. Η μητέρα του, Άσλεϊ Γουιάν δήλωσε στο CNN πως τα βίντεο ξεκίνησαν ως έναν τρόπος για να μοιραστεί τον ενθουσιασμό του γιου της στην κουζίνα, με φίλους και συγγενείς.

Στη Βουλγαρία, έκπληκτη έμεινε μια γυναίκα όταν είδε ότι η κορούλα της που μόλις είχε φέρει στον κόσμο, είχε πολλά πυκνά και μαύρα μαλλιά.

Ο λόγος για την Ντένικα Κανέβα, από τη Σόφια, η οποία γέννησε τη μικρή «Ραπουνζέλ», στις 30 Απριλίου 2019. Το μωρό έχει άλλη μια αδερφή, της οποίας το όνειρο έγινε πραγματικότητα με τον ερχομό της μικρής. Το κοριτσάκι ευχόταν να αποκτήσει μια αδερφή για να μπορεί να παίζει με τα μαλλιά της.

Η μικρούλα με το πυκνό μαλλί, που πήρε το όνομα Γκάμπι, έχει γίνει πλέον σταρ στην πόλη της και έχει χιλιάδες θαυμαστές από όλον τον κόσμο που την ακολουθούν στο Instagram, οι οποίοι μάλιστα την έχουν παρομοιάσει με την πριγκίπισσα Ραπουνζέλ.