Ελλάδα

Η δικηγόρος του οδηγού λεωφορείου που δέχτηκε επίθεση από οπλίτες στο LIVE NEWS

26.05.2020 | 18:38 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή LIVE NEWS, μίλησε η Ιωάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος του οδηγού λεωφορείου που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη Βάρκιζα.

«Όταν έφτασε η αστυνομία εκεί  τους προσήγαγε. Ταυτοποιήθηκαν και είναι στη διάθεσή μας τα στοιχεία τους, και έχουμε κάνει σε βάρος τους νομικές ενέργειες», σημείωσε η κ. Παναγοπούλου.

«Οι δράστες μέχρι στιγμής δεν έχουν ισχυριστεί κάτι. Αυτό που γνωρίζουμε εμείς και είναι απογοητευτικό, είναι ότι ο εντολέας μου, ο οδηγός του λεωφορείου, πήγαινε τη συνηθισμένη διαδρομή, Ελληνικό – Βάρκιζα, και στο τέρμα της διαδρομής υπήρχαν δύο αυτοκίνητα σταθμευμένα στη στάση, και τον εμπόδιζαν να σταθμεύσει το λεωφορείο. Ο άνθρωπος αυτός στάθμευσε το λεωφορείο παράλληλα με αυτά τα δύο αυτοκίνητα για την ασφαλή αποβίβαση και επιβίβαση των επιβατών για να αρχίσει το νέο δρομολόγιο. Τότε, οι τρεις άνδρες που βρίσκονταν έξω από τα αυτοκίνητα τον πλησίασαν, αρχικά άρχισαν να τον χλευάζουν και να τον καθυβρίζουν, και όταν άνοιξε τις πόρτες μπήκαν μέσα στο λεωφορείο και άρχισαν να του καταφέρνουν αλλεπάλληλα χτυπήματα», εξήγησε η ίδια αναφορικά με την επίθεση.

«Οι δύο εξ αυτών είναι στρατιωτικοί, είναι επαγγελματίες οπλίτες και πραγματικά αυτό είναι το δυσάρεστο, γιατί μιλάμε για ένα πατέρα δύο παιδιών, έναν άνθρωπο της βιοπάλης και του μόχθου, ο οποίος πήγαινε να βγάλει το μεροκάματό του και χωρίς να το προκαλέσει δέχτηκε επίθεση», πρόσθεσε η ίδια.

«Για καλή του τύχη παρενέβησαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περνούσαν από το σημείο και εκλήθη το ΕΚΑΒ, ο άνθρωπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αποφύγαμε τα χειρότερα», κατέληξε η κ. Παναγοπούλου.