Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Τι είπε η 34χρονη στην αρχική της κατάθεση

26.05.2020 | 17:40 Eνσωμάτωση

Τις εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι σχολίασε στο LIVE NEWS ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης της εφημερίδας «Το Βήμα» και των «Νέων».

«Ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη κατάθεση της κοπέλας. Η εικόνα που υπάρχει είναι ότι δεν προστέθηκε κάτι ιδιαίτερο στη διάρκεια της κατάθεσης. Πάλι αναφέρθηκαν στα σενάρια για πρόσωπα με τα οποία διατηρούσε προσωπικές γνωριμίες, για άτομα στο επαγγελματικό της περιβάλλον. Η ΕΛ. ΑΣ. έχει εξετάσει τα άλλοθι των συγκεκριμένων υπόπτων. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά μήπως υπάρχει ανάθεση από τρίτο πρόσωπο. Οι έρευνες έχουν βαλτώσει. Δεν φαίνεται να προστέθηκε κάτι από την κατάθεση. Φαινόταν αυτό και από τις δηλώσεις του δικηγόρου του κ. Λύτρα ότι δεν γνωρίζει κάτι περαιτέρω. Πλέον περιμένουμε να δούμε τι μπορεί να γίνει και από την εξέταση των βίντεο», σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί πάνω στο τι υπάρχει, γιατί έχουν ειπωθεί διάφορα. Ότι π.χ. υπήρξε μία ύβρις από τη δράστιδα στην 34χρονη, που δεν έστεκε. Όπως και ότι η δράστις εμφανιζόταν συνεχώς μαυροντυμένη και τις προηγούμενες ημέρες. Πιθανόν να έγινε, με άλλα ρούχα. Είμαι επιφυλακτικός με το βίντεο. Οι αστυνομικοί κινούνται πάντα στα γνωστά 5-6 σενάρια. Κοιτούν μήπως τους έχει διαφύγει κάτι», πρόσθεσε ο ίδιος.