Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Στο περιβάλλον της 34χρονης επικεντρώνονται οι έρευνες

25.05.2020 | 13:48 Eνσωμάτωση

Eν αναμονή της κατάθεσης της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι παραμένουν οι αστυνομικοί, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να θυμηθεί αν η γυναίκα που της πέταξε το οξύ τής ήταν γνώριμη. Μέσα στο Σαββατοκύριακο οι άνδρες της ασφάλειας μίλησαν με μια γυναίκα από το εργασιακό περιβάλλον της 34χρονης με την οποία βρισκόταν σε διένεξη, ωστόσο δεν προέκυψε τίποτε σε βάρος της. Μαρτυρία όμως αστυνομικού κάνει λόγο για μια γυναίκα που επί πέντε ημέρες κινείτο ύποπτα στην περιοχή.

Στο περιβάλλον της 34χρονης έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της μαυροντυμένης γυναίκας που της έριξε βιτριόλι.

Το θύμα της επίθεσης δεν έχει δώσει επίσημη κατάθεση, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες, ενώ μέχρι στιγμής υποστηρίζει πως δεν είχε προσωπικές διαφορές με κάποιο πρόσωπο.

Ο δικηγόρος της 34χρονης, μιλώντας στο MEGA, επισήμανε πως το πρόσωπο που έκανε την επίθεση γνώριζε πολύ καλά τον χώρο εργασίας της 34χρόνης Ιωάννας.

Επιπλέον, επισημαίνει πως η εις βάρος της επίθεση νομικά θα πρέπει να χαρακτηριστεί απόπειρας ανθρωποκτονίας. 

Η 34χρονη εξακολουθεί να δίνει μάχη για να σώσει την όρασή της στο Θριάσιο, ενώ η ψυχική της κατάσταση είναι πολύ άσχημη μετά την επίθεση σοκ.