Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: «Στο μικροσκόπιο» ο κοινωνικός κύκλος της 34χρονης

25.05.2020 | 20:22 Eνσωμάτωση

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει ο κοινωνικός κύκλος της 34χρονης, που υπέστη πρόσφατα επίθεση με βιτριόλι, προκειμένου να εντοπιστεί η μαυροφορεμένη δράστης που καταζητείται. Σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας, η γυναίκα που της επιτέθηκε ήταν ψηλή και αδύνατη...

Την ώρα που η 34χρονη παραμένει σε άθλια κατάσταση και οι γιατροί στο Θριάσειο προσπαθούν να σώσουν την όρασή της,  η αστυνομία εστιάζει σε δύο γυναίκες από το επαγγελματικό και το φιλικό περιβάλλον της για να διαπιστώσει αν σχετίζονται με την υπόθεση.

Δύο πρόσωπα με τα οποία η 34χρονη είχε προστριβές και κατά άλλες πηγές βρισκόταν σε διένεξη.

Με αφορμή την επίθεση της περασμένης Τετάρτης, ο υπουργός Δικαιοσύνης προανήγγειλε στο Mega, την αυστηροποίηση των ποινών.

Πέντε 24ωρα μετά από αυτές τις σκηνές, ο γρίφος της επίθεσης παραμένει γεμάτος σενάρια και αναπάντητα ερωτήματα.

Πού περίμενε και πώς διέφυγε η μυστηριώδης μαυροντυμένη γυναίκα που πραγματοποίησε την επίθεση;

Ήταν γνωστή της 34χρονης ή απλώς ανέλαβε το ρόλο της εκτέλεσης του σχεδίου;

Ποιο ήταν το κίνητρο της φρικτής επίθεσης και ποιος ο απώτερος στόχος της;

Η 34χρονη έχει πει στους αστυνομικούς πως από τους πόνους και το σοκ της επίθεσης δεν θυμάται τις κινήσεις της γυναίκας που προσπάθησε να της καταστρέψει τη ζωή.

Οι αστυνομικοί διαπιστώνουν πως η μαυροντυμένη γυναίκα ήταν διαβασμένη. Την πιο κρίσιμη στιγμή, λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση, αποφεύγει τα λάθη και η υπόθεση συσκοτίζεται…

Το μεσημέρι τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων επιβεβαίωσαν ότι το υγρό που έριξε η μυστηριώδης γυναίκα ήταν βιτριόλι. Τις επόμενες μέρες η 34χρονη θα δώσει την πρώτη επίσημη κατάθεσή της.