Πολιτική

Επίσκεψη Μητσοτάκη στον Πειραιά: Άκουσε τις ανησυχίες των επιχειρηματιών

25.05.2020 | 20:27 Eνσωμάτωση

Στον Πειραιά βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτη ημέρα της επαναλειτουργίας εστιατορίων, μπαρ και καφέ, και είχε τη δυνατότητα να σφυγμομετρήσει ο ίδιος τις αντιδράσεις της αγοράς. Ο πρωθυπουργός συζήτησε με καταστηματάρχες, πελάτες και παρέες, ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μώραλη.

Καταστηματάρχες, μαθητές αλλά και παρέες που βγήκαν για τον πρώτο καφέ μετά την καραντίνα συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Πειραιά όπου πήγε μία βόλτα για να δει πως κινείται η αγορά την πρώτη μέρα που άνοιξε και η εστίαση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων για τις πρώτες εντυπώσεις , έβγαλε σέλφις και ευχήθηκε καλές δουλειές. Ωστόσο, την παράσταση έκλεψαν οι μικροί μαθητές, όπως ο 8 χρονος Θεοφάνης που ετοιμάζεται να πάει την ερχόμενη Δευτέρα στο σχολείο.

Ο πρωθυπουργός θυμήθηκε τα γούρικα αμύγδαλα που τον είχαν κεράσει προεκλογικά και πήρα για γούρι λίγα ακόμα που του πρόσφερε ο καταστηματάρχης.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Νίκος Μανεσιώτης και στην αγορά συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο του μεγάλου λιμανιού Γιάννη Μώραλη.

Ο πρωθυπουργός σχολίασε και τις κόκκινες μάσκες που του έδωσαν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτίμησε ότι η επίδοση και στον τουρισμό θα είναι καλύτερη απ ότι αναμένεται.