Ελλάδα

Γρίφος παραμένει η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη

24.05.2020 | 20:46 Eνσωμάτωση

Στα ίχνη της μυστηριώδους γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πίσω από την επίθεση κρύβονται προσωπικές διαφορές. Ωστόσο, φως στη υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του θύματος.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από καταθέσεις και μαρτυρίες να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης θρίλερ και να φτάσουν στα ίχνη της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι έχουν σκιαγραφήσει το «προφίλ» της μαυροντυμένης γυναίκας με την χειρουργική μάσκα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι: Γνωρίζει την 34χρονη, είχε προσχεδιάσει την επίθεση και έτσι της έστησε καρτέρι στον χώρο εργασίας της, ενώ όπως φαίνεται είχε διαφορές με το θύμα, αφού η επίθεση δείχνει μένος.

Την ώρα που οι Αρχές ερευνούν τα social media της 34χρονης αλλά και το κινητό της τηλέφωνο αναζητώντας την άκρη του νήματος που θα τους οδηγήσει στα ίχνη της αδίστακτης γυναίκας ,ο δικηγόρος της 34χρονης μιλώντας στο MEGA αναφέρει ότι η ίδια δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές.

Το κρίσιμο σημείο είναι η κατάθεση του θύματος στους αστυνομικούς που αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση θρίλερ. Η 34χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή της. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν την όραση της, ενώ η ψυχική της κατάσταση είναι βεβαρημένη.