Ελλάδα

Αποκλειστικό του MEGA: Καρέ – καρέ η εξάθρωση σπείρας ναρκωτικών από το λιμενικό

24.05.2020 | 21:03 Eνσωμάτωση

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση σύλληψης υπόπτων για ναρκωτικά από το λιμενικό, εξασφάλισε το MEGA. Στο βίντεο λιμενικοί και στελέχη της δίωξης ναρκωτικών, συλλαμβάνουν με αστραπιαίες και συντονισμένες κινήσεις, μέλη σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Ένα μαύρο αυτοκίνητο πλησιάζει στο χώρο στάθμευσης που βρίσκεται στην περιοχή του Ρέντη.Σταματά πίσω από το λευκό σμάρτ.

Στο αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, καταγράφεται καρέ – καρέ η επιχείρηση του λιμενικού.

Πάνοπλα στελέχη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά σε συνεργασία με στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών ανοίγουν τις πόρτες και με αστραπιαίες κινήσεις, περικυκλώνουν το άσπρο αυτοκίνητο.

Ο ένας λιμενικός ανοίγει την πόρτα του οδηγού και ακινητοποιεί μία γυναίκα και ταυτόχρονα γίνεται έρευνα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Η άλλη ομάδα με προτεταμένα τα όπλα και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα τρέχει πίσω από άγνωστο αριθμό ατόμων που σύμφωνα με τις πληροφορίες διακινούν ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, Νίκαιας και Κερατσινίου.

Λίγα λεπτά αργότερα επιστρέφουν έχοντας περάσει χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς, έναν 30χρονο και δύο 33χρονους τους οποίους και επιβιβάζουν στο μαύρο αυτοκίνητο. Η επιχείρηση διήρκησε μόλις 2 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα.

Τα κλιμάκια του Λιμενικού και της Δίωξης συνέχισαν τις έρευνες τόσο σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων που το χρησιμοποιούσαν οι δράστες όσο και στο σπίτι του 30χρονου.

Και στα δύο σημεία βρέθηκε ποσότητα κοκαϊνης, χρηματικό ποσό που προήλθε από την πώληση ναρκωτικών, τρία αυτοκίνητα και τέσσερα κινητά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.