Πολιτική

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

23.05.2020 | 22:18 Eνσωμάτωση

Μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Ακρωτήρι Χανίων, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο κοιμητήριο της Αγίας Τριάδος στο Ακρωτήρι των Χανίων, μνημόσυνο και τρισάγιο στη μνήμη του πρώην πρωθυπουργού Κωσταντίνου Μητσοτάκη. 

 Στην τελετή, τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,   παρέστη ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρρέβα και τον γιο του Κωνσταντίνο, ενώ το παρόν έδωσε και η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο.

Το τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνός, ενώ μεταξύ άλλων παρέστησαν ο πρώην βουλευτής Στέλιος Νικηφοράκης, ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου και ο πρώην στενός συνεργάτης του εκλιπόντος Μανούσος Γρυλλάκης.

Η τελετή πάντως πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και είναι χαρακτηριστικό πως μετά το πέρας της, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και η οικογένειά του, αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.