Πολιτισμός

«Κοριτσάκι μου»: Το τραγούδι αφιέρωση του Πέτρου Ιακωβίδη στη Νατάσα Θεοδωρίδου

23.05.2020 | 00:52 Eνσωμάτωση

Μετά τον Παντελή Καναράκη, που με το αστείρευτο χιούμορ του σκόρπισε πλατιά χαμόγελα σε όλους, την σκηνή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μοιράστηκε ο αγαπημένος της Πέτρος Ιακωβίδης.

«Τον αγαπώ πάρα πολύ, όπως τον έχετε αγαπήσει και εσείς, για το ήθος του, για τη φωνή του, για τα υπέροχα τραγούδια που έχει γράψει».

Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκε η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια τον Πέτρο Ιακωβίδη στην σκηνή, ενώ αναφερόμενη στην καταγωγή του, που είναι από τη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα την Καβάλα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην αγάπη της για τη βόρεια Ελλάδα και την πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τη μεγάλη επιτυχία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα «Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές», που ερμήνευσε μοναδικά η Νατάσα Θεοδωρίδου, ξεχώρισε στις καρδιές των θεατών και «έντυσε» μουσικά την «Πολίτικη Κουζίνα».

Ευχαριστώντας τη Νατάσα Θεοδωρίδου για την πρόσκληση σε αυτήν την ιδιαίτερη τηλεοπτική συναυλία του MEGA, ο Πέτρος Ιακωβίδης δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρέθηκε κοντά της.

«Είναι μεγάλη μου τιμή μου που με κάλεσες απόψε και στο MEGA που μας έδωσε την ευκαιρία να τραγουδήσουμε μετά από τόσο καιρό».

Ο τραγουδιστής αφιέρωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου ένα από τα πρώτα τραγούδια της συνεργασίας τους, το «Κοριτσάκι μου».