Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση της 34χρονης θα «φωτίσει» την υπόθεση

23.05.2020 | 13:43 Eνσωμάτωση

Την κατάθεση της 34χρονης που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, όταν το επιτρέψει η υγεία της, περιμένουν οι αστυνομικοί για να λάβουν σημαντικές πληροφορίες για το περιστατικό. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, που μίλησε στο MEGA, η κοπέλα θυμάται μόνο μια μαυροφορεμένη γυναίκα να της έχει στήσει καρτέρι στην είσοδο του κτιρίου όπου εργαζόταν.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εξετάζουν ενδελεχώς το κινητό και τα social media της 34χρόνης προκειμένου να βρουν εάν υπάρχουν απειλητικά μηνύματα. 

Παράλληλα ελέγχουν και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από την περιοχή και των προηγούμενων ημερών προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η δράστις είχε προσχεδιάσει την επίθεση, ευελπιστώντας πως ίσως έτσι την εντοπίσουν από τα χαρακτηριστικά της.

Μια σημαντική μαρτυρία κάνει λόγο για έντονο τσακωμό με άγνωστο πρόσωπο, έξω από το διαμέρισμα όπου διέμενε η 34χρονη γυναίκα, πριν από μερικές μέρες.

Παράλληλα, η σήμανση έχει ελέγξει και για αποτυπώματα στο ισόγειο του κτιρίου όπου η δράστις είχε στήσει καρτέρι στην 34χρόνη ενώ σοβαρά ερευνούν και το ενδεχόμενο να υπήρχε συνεργός που την βοήθησε να διαφύγει.