Αθλητικά

Διεθνείς αθλητικές ειδήσεις με τη ματιά του MEGA

23.05.2020 | 22:39 Eνσωμάτωση

Τι ποσό συγκεντρώθηκε στη δημοπρασία αντικειμένων του Κόμπι Μπράιαντ; Ποια είναι τα σχέδια για κατεδάφιση του ιστορικού γηπέδου της Μίλαν και της Ίντερ;

Το έμβλημα του Μιλάνου, το ονειρεμένο Σαν Σίρο, εκεί που γράφτηκε ιστορία, ετοιμάζεται να… πάρει σύνταξη. Ίντερ και Μίλαν έθαψαν τα τσεκούρια του πολέμου και παρουσίασαν κοινό πλάνο για νέο υπερσύγχρονο γήπεδο, χωρητικότητας 60 χιλιάδων θέσεων. Κόστος; Μόλις 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ. Το Τζουζέπε Μεάτσα χτίστηκε το 1926, ανήκε στο γραφείο πολιτιστικής κληρονομιάς και δεν θα γιορτάσει 100 χρόνια, αφού θα γκρεμιστεί άμεσα.

Στην Ταϊλάνδη, ένας επιχειρηματίας αποφάσισε να μην περιμένει την μαθηματική ανακήρυξη της Λίβερπουλ σε πρωταθλήτρια Αγγλίας. Ξόδεψε 280 χιλιάδες ευρώ για να κάνει γύρο θριάμβου με τους φίλους του σε ανοικτό καμιόνι με τα χρώματα της ομάδας του, κάτι που λογικά θα απαγορευθεί στο μεγάλο λιμάνι λόγω των μέτρων.

Τρέλα και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για τα αναμνηστικά του Κόμπι Μπράιαντ που βγήκαν σε δημοπρασία. Συγκέντρωσαν 185 χιλιάδες ευρώ, οκτώ φορές πάνω από τις εκτιμήσεις. Το αποτύπωμα του αδικοχαμένου άσσου σε τσιμεντένια πλάκα, μπροστά από το Κινεζικό θέατρο του Λος Άντζελες, πωλήθηκε στα 69 χιλιάδες ευρώ, 18 φορές πάνω από την αρχική τιμή.