Ελλάδα

Θρίλερ με την ταυτότητα της γυναίκας με το βιτριόλι – Που εστιάζουν οι αρχές

22.05.2020 | 17:15 Eνσωμάτωση

Να λύσουν το «μυστήριο» της άγριας επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα προσπαθούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, την ώρα που η άτυχη κοπέλα νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά εγκαύματα και με κίνδυνο να χάσει την όρασή της.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλο, η αναλυτική κατάθεση που θα έδινε η άτυχη 34χρονη σήμερα στις αρχές μετατίθεται για αύριο, καθώς η κατάστασή της δεν της επέτρεψε σήμερα να καταθέσει.

Οι αστυνομικοί δίνουν ιδιαίτερη βάση στην κατάθεση της 34χρονης, με την ίδια να δηλώνει ότι δεν γνωρίζει τη γυναίκα που της επιτέθηκε αλλά ούτε και το κίνητρο της επίθεσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές μέχρι τώρα, υπήρχαν τριβές στην προσωπική ζωή της 34χρονης, με δύο άντρες με τους οποίους διατηρούσε σχέση στο παρελθόν να έχουν ήδη κληθεί για κατάθεση.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι υπάρχει κάποιο μυστικό στη ζωή της άτυχης 34χρονη και προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Μυστήριο παραμένει ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε η μαυροφορεμένη να φύγει μετά την επίθεση χωρίς να την καταγράψουν οι κάμερες της περιοχής. Όπως λένε οι αρχές, ήταν καλά πληροφορημένη και κινούνταν στα «τυφλά» σημεία των καμερών, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καταγραφή της διαφυγής της.

Προβληματισμό προκαλεί και το γεγονός πως δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες την ώρα της επίθεσης, με τους πρώτους να εμφανίζονται την ώρα που η 34χρονη βγήκε στον δρόμο για να αναζητήσει βοήθεια.

Οι αρχές εξετάζουν υλικό και από κάμερες στα γύρω σημεία, ενώ μια μαυροφορεμένη γυναίκα που εμφανίζεται σε ένα από τα βίντεο να τρέχει προς ένα σημείο, είναι γνωστή στις αρχές και δεν έχει σχέση με την υπόθεση.