Ελλάδα

Γ. Χουδαλάκης: Το «μην πάρετε το Ι.Χ.» είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που μας έλεγαν πριν από δύο μήνες

22.05.2020 | 20:49 Eνσωμάτωση

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουδαλάκης, αναφορικά με την απόφαση για κλείσιμο του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

«Το "μην πάρετε το Ι.Χ." είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που μας έλεγαν πριν από δύο μήνες, ίσως και λιγότερο, που μας έλεγαν πάρτε το Ι.Χ. και αποφύγετε τα ΜΜΜ. Εξάλλου την Δευτέρα σχολιάζαμε τον μεγάλο πληθυσμό που είχε συγκεντρωθεί στα λεωφορεία το σαββατοκύριακο. Και μάλιστα επικριτικά», σημείωσε ο Γιώργος Χουδαλάκης.

«Έρχεται λοιπόν μια απόφαση που απαγορεύει στον κόσμο να πάρει το αυτοκίνητό του να κατέβει στην Αθήνα και του λέει επί της ουσίας, πάρε το λεωφορείο. Η ερώτηση είναι ποιο λεωφορείο. Όσοι οραματίζονταν πεζοδρομήσεις, μιλούσαν για την αύξηση των δρομολογίων και μία συνεργασία όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς», πρόσθεσε.

«Δεν μπορεί πριν από δύο μήνες να λέγαμε στον κόσμο να μην μπαίνει στα ΜΜΜ, και τώρα να μην του αφήνουμε καμία άλλη επιλογή, χωρίς να έχουμε πάρει καν την μέριμνα να έχει την επιλογή αυξάνοντας τα δρομολόγια», κατέληξε ο γνωστός δημοσιογράφος.