Καιρός

Γ. Καλλιάνος: Ήπιος καιρός το σαββατοκύριακο – Βροχές την άλλη εβδομάδα

22.05.2020 | 18:54 Eνσωμάτωση

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες των επόμενων ημερών.

«Θα περάσουμε ένα ήπιο σαββατοκύριακο για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία θα βρεθεί στους 24 -25 και τοπικά 26 βαθμούς Κελσίου, άρα μιλάμε για ήπιες θερμοκρασίες. Νωρίς το πρωί θα κάνει μια σχετική ψύχρα σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ γενικά οι καιρικές συνθήκες θα είναι ήπιες, λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, που θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια», σημείωσε ο Γιάννης Καλλιάνος.

Την Κυριακή ίσως έχουμε ορισμένες μπόρες στην βόρεια Ελλάδα. Πάντως αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι από τη Δευτέρα και έπειτα, μέχρι και την Πέμπτη – Παρασκευή, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία θα έχουμε βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας. Και ενδεχομένως σε κάποιες περιοχές να έχουμε και καταιγίδες», πρόσθεσε.

«Το φυσιολογικό είναι αυτό που θα έρθει τώρα. Ο Μάιος μας έχει συνηθίσει με αυτές τις μπόρες. Το αφύσικο ήταν που είχαμε 40 βαθμούς», κατέληξε ο Γιάννης Καλλιάνος.